بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس 50 تکنیک فوق حرفه ای

بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس 50 تکنیک فوق حرفه ای
نویسنده: پیمان نادری
به‌روزرسانی: 29 / 07 / 1402
5/5 - (3 امتیاز)

قطعا وقتی روی این محتوا کلیک کردید دنبال بهترین روش بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس برای خود یا مشتریان خود هستید. در این مقاله بهترین روش های بهینه سازی که 90 درصد بدون افزونه هستند رو به شما آموزش میدهیم که در کنار افزایش سرعت وردپرس، یاد میگیرید چطور Source Code که از سرور میاد را بهینه تر کنید که Crawler های گوگل بهتر محتوای شما رو Crawl و درک کنند. بهینه سازی که در این محتوا بررسی خواهیم کرد صرفا برای سبز کردن ابزار هایی مثل Google Page Speed، GTmetrix نیست. در محتوا های آتی ابزار های تست افزایش سرعت را بررسی خواهیم کرد.

نکته: بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس، با توجه به هر سایت متفاوت است. دستورات و روش های زیر در قالب ها و کد های مختلف کاملا واکنش های متفاوتی دارند.

1- استفاده از هاست مناسب

انتخاب هاست مناسب، اولین رکن و اولین قدم برای بهینه سازی سرعت سایت وردپرسی میباشد. یک هاست مناسب از ویژگی های زیر برخوردار است:

  • آپ تایم، یعنی قطعی هاست به صفر نزدیک باشد.
  • CPU و RAM خوب
  • پشتیبانی 24 ساعته
  • یکسان بودن مکان سرور و مکان مشتریان (اگر برای یک کشور خاص خدمات ارائه میدهید)
  • کیفیت هاست توسط سایت های برتر تایید شده باشد. (مانند Host DL)

شاید شما به هاست خیلی اهمیت ندهید ولی خیلی در سئو تاثیر گذار است. تیم نیواد شاهد این موضوع بوده است که با تغییر هاست، سایت از لحاظ Rank، چندین و چند درجه فرق کرده است. همچنین ما اعتقاد داریم سئو به مجموعه ای از اقدامات گفته میشود، نه فقط استفاده از عبارات کلیدی درست. یکی از این اقدامات انتخاب درست هاست میباشد.

پیشنهاد میشود حتما برای دریافت هاست زمان بیشتری بگذارید و به تبلیغات های گسترده در سطح وب یا برخی از بلاگر ها خیلی دقت نکنید. برند ها میتوانند با تبلیغات گسترده، محصولاتشان را معرفی کنند؛ اما کاربر نمیداند که کدام محصول (هاست) با کیفیت تر است. اگر از مشاوره سئو حرفه ای و تخصصی نیواد استفاده نکرده اید، پیشنهاد ما این است استفاده کنید و انتخاب شرکت ارائه دهنده میزبان سایت را از ما هدیه بگیرید.

2- انتخاب درست قالب

با تبلیغات گسترده ای که مارکت های قالب و افزونه ایرانی و خارجی انجام میدهند، خیلی از کاربران در هنگام انتخاب قالب دچار مشکل شده و بدترین قالب های ممکن را انتخاب میکنند. در انتخاب قالب، کاربران به دسترسی های قالب، توجه بسیار زیادی میکنند یا به قالبی که خیلی امکانات داشته باشد و چندین و چند حوزه از کسب و کار ها را پشتیبانی کند، آن قالب را یک قالب خوب نامگذاری میکنند. اما باید بگوییم اینطور نیست و پس از تهیه هاست مهم ترین رکن بهینه سازی و افزایش سرعت وردپرس انتخاب درست قالب است. ما اینجاییم که به شما قالب خوب را معرفی کنیم.

اگر کسب و کار شما مهم است، باید مقداری فکر شده به این موضوع نگاه کنید. در پشت صحنه قالب هایی که از چند کسب و کار (به طور مثال قالبی که هم برای فروش فایل، هم محصولات فیزیکی، هم دوره طراحی شده است.) پشتیبانی میکنند، یا به صورت کامل با صفحه ساز درست شده اند، یا موارد این چنینی، از نظر تکنیکالی یک حجم عظیمی کد قرار گرفته است. اما این بر خلاف هدف های ماست.

به طور مثال قالب هایی که کامل از صفحه ساز درست شده اند یا بخش زیادی از قالب با صفحه ساز طراحی شده است، حجم دیتابیس شما را به شدت بالا میبرد و همین مورد باعث کاهش سرعت و افزایش هزینه های نگهداری سرور میشود.

حالا بهتر است به این موضوع بپردازیم که یک قالب خوب چه ویژگی هایی دارد؟

  • صد در صد قالب کدنویسی شده باشد (میتواند صفحه اصلی با صفحه ساز ساخته شده باشد)
  • تمام اجزای قالب کدگذاری نشده باشد (در صورت لزوم تنها بخش لایسنس قالب)
  • بدون نیاز به افزونه های جانبی زیاد جهت شخصی سازی
  • قالب فقط و فقط برای مدل کسب و کار شما طراحی شده باشد. (اگر سایت شما برای فروش فایل است، قالب هم برای فروش فایل طراحی شده باشد)
  • با یک افزونه فروش محصول شخصی سازی شده باشد. (وردپرس چند افزونه برای فروش محصول از جمله WooCommerce و EDD دارد.)
  • قابلیت شخصی سازی از طریق کد داشته باشد. (قابلیت اینکه بتوان متخصص بهینه سازی روی قالب موارد بعدی که گفته میشود را پیاده سازی کند)
  • از افزونه های جانبی برای هدر و فوتر و مگا منو و … استفاده نکرده باشد.
  • از فریمورک های به روز استفاده کرده باشد مانند  (Tailwind CSS)
  • حدالامکان بسیار بسیار کم از jQuery استفاده کرده باشد.
  • از کتابخانه هایی استفاده کند که وابستگی به jQuery نداشته باشد.
  • حدالامکان از Bootstrap استفاده نکرده باشد (در مقالات آتی به دلایل استفاده نکردن میپردازیم.)

این موارد، موارد خیلی پایه ای برای انتخاب قالب است، موارد خیلی بیشتری میتواند در انتخاب قالب دخیل باشد. ما در خدمات افزایش سرعت سایت تخصصی به شما کمک میکنیم که بهترین قالب وردپرسی مناسب شما را انتخاب کنید. همراه با این مورد، درخواست ها و مواردی که میخواهید در قالب جدید داشته باشید هم پیاده سازی میشود. در قالب هایی که توسط ما انتخاب میشود، به صورت هدیه کد های جادویی افزایش سرعت که پس اجرا کردن بر روی چندین و چند سایت جمع آوری شده است، به مشتریان عزیز نیواد تقدیم میشود. همچنان اگر تمایل به آموزش دیدن دارید میتوانید در دوره افزایش سرعت سایت وردپرس شرکت کنید.

این محتوا ادامه دارد …

نظرات

کاربر عزیز نظر شما در مورد این مقاله چیست؟