مشاوره رایگان سئو
مشاوره رایگان سئو
در این مقاله، به بررسی راهکارهایی برای افزایش ایندکس سریع صفحات سایت در موتورهای جستجو میپردازیم. با رعایت این راهکارها، میتوانید بهبود قابل توجهی در نمایش و رتبهبندی صفحات سایت خود در موتورهای جستجو داشته باشید.
راهنمای مطالعه
ایندکس سریع صفحات سایت در گوگل فهرستی از تمام صفحات وب است که ربات های گوگل آنها را خزیده اند و از آنها اطلاع دارند. اگر گوگل وب سایت شما را ایندکس نکند، در نتایج جستجو ظاهر نمی شود. هیچ کس سایت شما را پیدا نمی کند، که برای تجارت خوب نیست… اکنون، احتمالاً متوجه شده اید که چرا نمایه سازی برای رتبه بندی در گوگل بسیار مهم است. از آنجایی که کلمات پیچیده زیادی در این پست وجود دارد، ما با تعریف چند عبارت کلیدی شروع می کنیم تا بدانید در مورد چه چیزی صحبت می کنیم:
اکنون که می دانید این عبارات کلیدی به چه معنا هستند، بیایید نگاهی به نحوه فهرست بندی وب سایت خود در گوگل بیاندازیم.
همانطور که گفته شد، گوگل از ایندکس خود برای جستجو و نشان دادن مرتبط ترین محتوا در زمانی که کاربران در حال انجام جستجو هستند، استفاده می کند. این بدان معناست که گوگل باید بتواند وب سایت شما را برای فهرست بندی پیدا کرده و در نتایج جستجو نشان دهد.
خوشبختانه، می توانید چند کار را انجام دهید تا مطمئن شوید که غول جستجو سایت شما را ایندکس می کند. همه چیز با نصب یک افزونه سئوی قدرتمند وردپرس مانند Yoast SEO در سایت شما شروع می شود.
در ادامه با 10 روش و راه عالی و پر بازده برای ایندکس سریع صفحات سایت وردپرسی و غیر وردپرسی را بررسی خواهیم کرد و میتوانید در سایت های خود یا مشتریانتان پیاده سازی کنید.
ابتدا باید مطمئن شوید که سایت وردپرس شما برای موتورهای جستجو قابل مشاهده است. با رفتن به صفحه تنظیمات » خواندن و پایین رفتن به گزینه Search Engine Visibility می توانید به راحتی این مورد را بررسی کنید.
مطمئن شوید که علامت تیک را از این گزینه حذف کرده اید تا موتورهای جستجو بتوانند وب سایت شما را ایندکس کرده و بخزند.
کنسول جستجوی گوگل (GSC)، که قبلا “Google Webmaster Tools” نام داشت، یک سرویس رایگان است که برای همه صاحبان وب سایت در دسترس است. به شما نشان می دهد که چگونه گوگل سایت شما را ایندکس می کند و به نتایج جستجوی گوگل اضافه می کند تا بتوانید مطمئن شوید که افراد مناسب وب سایت شما را می بینند. شما می توانید به راحتی وب سایت خود را به کنسول جستجوی گوگل ارسال کنید و بررسی کنید که آیا صفحات وب شما با استفاده از ابزارهای وب مستر Yoast SEO ایندکس شده اند یا خیر.
برای شروع، به تنظیمات در منوی Yoast SEO بروید، سپس روی تب Webmaster Tools کلیک کنید و سایت خود را احراز هویت کنید.
اگر دانش فنی زیادی ندارید و حتی کل موارد را انجام داده اید ولی به ایندکسینگ سریعی نرسیدید میتوانید از خدمات افزایش سرعت سایت تخصصی استفاده کنید و محصول “مشکل ایندکسینگ سایت” را انتخاب نمونده و حل این مشکل را به ما بسپارید.
نقشه سایت به موتورهای جستجو کمک می کند تا به راحتی در محتوای وب سایت شما بخزند. لیستی از تمام محتوای شما را در قالبی قابل خواندن توسط ماشین به آنها می دهد. همچنین به موتورهای جستجو می گوید که کدام لینک ها در سایت شما مهمتر از سایرین هستند و چقدر سایت خود را به روز می کنید.
نقشه های سایت زمانی که برای اولین بار یک وبلاگ را راه اندازی می کنید یا یک وب سایت جدید ایجاد می کنید بسیار مفید هستند زیرا اکثر وب سایت های جدید هنوز تعداد زیادی لینک داخلی یا بک لینک ندارند. با ایجاد نقشه سایت XML، می توانید اطمینان حاصل کنید که موتورهای جستجو محتوای جدید و تمام پست ها و صفحات مهم شما را فهرست می کنند و ایندکس سریع صفحات سایت شما به صورت جدی پیگیری میشود.
ساده ترین راه برای ایجاد نقشه سایت XML استفاده از Yoast SEO است. بهتر از همه این است که هر زمان که محتوای وب سایت خود را منتشر می کنید، به روز می کنید یا حذف می کنید به طور خودکار موتورهای جستجو را مطلع می کند.
مرحله بعدی این است که نقشه سایت XML خود را به کنسول جستجوی گوگل ارسال کنید. به سادگی وارد حساب کنسول جستجوی گوگل خود شوید و وب سایت خود را انتخاب کنید.
سپس در سمت چپ صفحه به نقشه سایت (Sitemap) بروید و آخرین قسمت URL نقشه سایت خود (sitemap.xml) را در قسمت Add new sitemap اضافه کنید و روی دکمه ارسال کلیک کنید.
پروتکل IndexNow (یکی از راه های خوب ایندکس سریع صفحات سایت میباشد.) با هشدار فوری به موتورهای جستجوی شرکت کننده در مورد هر گونه تغییری که در وب سایت خود ایجاد می کنید، اینترنت را کارآمدتر می کند.
به عنوان مثال، اگر محتوای خود را تغییر دهید یا یک پست یا صفحه جدید اضافه کنید، پروتکل IndexNow موتورهای جستجو را در مورد این تغییرات پینگ می کند. انجام این کار باعث می شود موتورهای جستجو سریعتر خزیده و تغییرات شما را ایندکس کنند.
این بدان معنی است که IndexNow ابزار قدرتمندی است که به شما کمک می کند محتوای خود را سریعتر ایندکس کنید و در نتیجه شانس بیشتری برای رتبه بندی داشته باشید. پروتکل IndexNow ابزار قدرتمندی است که می تواند به شما کمک کند تا محتوای خود را سریع ایندکس کنید.
یکی دیگر از مزایای قابل توجه IndexNow این است که اگر یکی از موتورهای جستجوی شرکت کننده در ابتکار IndexNow پینگ شود، همه موتورهای جستجوی دیگر هنگام انتشار محتوای جدید هشدار داده می شوند. در نتیجه، محتوای شما به سرعت در نتایج جستجو برای جستجوهای مرتبط ظاهر می شود.
به صورت کلی هم میتوانید از پلاگین IndexNow استفاده کنید و یا آدرس اینترنتی (URL) سایت خود را در سرچ کنسول وارد کنید و روی عبارت Request Indexing (روش پیشنهادی نیواد) کلیک کنید تا گوگل از تغییرات شما آگاه شود.
فایل robots.txt یک ابزار سئو قدرتمند است؛ زیرا به عنوان راهنمای وب سایت برای ربات ها یا ربات های خزنده موتور جستجو عمل می کند. همانطور که ممکن است حدس زده باشید، مهم است که robots.txt شما به گوگل اجازه خزیدن در سایت را بدهد.
از طرف دیگر، غیرمجاز کردن صفحات wp-admin معمول است زیرا برای بازدیدکنندگان شما مفید نیستند و برای خزیدن گوگل ضروری هستند. گفتن به گوگل برای خزیدن در صفحات غیر ضروری می تواند به افزایش رتبه در موتورهای جستجو و افزایش سرعت صفحه کمک کند. ما یک نمونه از تنظیمات robots.txt سایت نیواد را برای شما درج کرده ایم و میتوانید از ان در سایت های خود استفاده کنید.
User-agent: AhrefsSiteAudit
Allow: /
User-agent: AhrefsBot
Allow: /
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php
Disallow: */feed/
Disallow: /tag/*
Disallow: /xmlrpc.php
Disallow: /*.pdf$
Disallow: */?*
Sitemap: https://nivaad.com/sitemap_index.xml
اگر صفحات خاصی در سایت شما ایندکس نمی شوند، ممکن است دارای برچسب های noindex هستند.
ساده ترین راه برای بررسی این موضوع استفاده از کنسول جستجوی گوگل است. پس از ورود به حساب کاربری خود، به تب Indexing > Pages در منوی سمت چپ بروید و به دنبال پیام بگردید: Excluded by ‘noindex’ tag.
اگر این پیام را مشاهده کردید، باید به تنظیمات وردپرس خود برگردید » خواندن (مانند آنچه قبلاً به شما نشان دادیم) و بررسی کنید تا گزینه مربوط به ربات های جستجوگر را فعال نکرده باشید.
وقتی Googlebot با لینکهای nofollow مواجه میشود، گوگل را علامتگذاری میکند که باید این پیوندها را از فهرست خود حذف کند. بنابراین، باید مطمئن شوید که لینک های داخلی nofollow را حذف کرده اید.
به سادگی به دنبال ویژگی پیوند rel=“nofollow” بگردید و آن را حذف کنید. می توانید این کار را مستقیماً از کد HTML یا با استفاده از ویرایشگر بلوک وردپرس انجام دهید.
لینک سازی داخلی یکی از موثرترین راه ها برای تشویق خزیدن؛ افزایش ایندکسینگ و ایندکس سریع صفحات سایت شما است. مسیرهایی که عنکبوت های خزنده از طریق وب طی می کنند توسط پیوندها شکل می گیرند. هنگامی که یک صفحه به صفحه دیگری پیوند می یابد، عنکبوت (ربات های گوگل و سایر جستجوگر ها) آن مسیر را دنبال می کند.
برای بهبود نمایه سازی خود، باید لینک هایی را به و از مهمترین صفحات خود ایجاد کنید. این به گوگل و همچنین بازدیدکنندگان وب سایت شما درباره محتوای جدید و مهم شما می گوید.
گوگل تشخیص میدهد که صفحاتی قابل اعتماد هستند که به طور منظم از وبسایتهای معتبر پیوند داده شوند. به عبارت دیگر، بک لینک ها همچنین به گوگل می گویند که یک صفحه باید ایندکس شود.
بک لینک ها همچنین می توانند به نمایه سازی کمک کنند زیرا محتوای شما را قابل کشف تر می کنند. اگر یک وب سایت معتبر با ترافیک بالا به وب سایت شما پیوند دارد، خزنده های موتورهای جستجو احتمالاً آن پیوند را به سایت شما دنبال می کنند. این می تواند منجر به کشف صفحات و محتوای جدید در سایت شما شود که باید ایندکس شوند.
2 راه سریع و آسان را به شما نشان میدهیم تا بررسی کنید آیا گوگل سایت شما را ایندکس کرده است یا خیر:
برای شروع، می توانید صفحات وب خود را با استفاده از ابزار بازرسی URL سرچ کنسول گوگل بررسی کنید.
برای این کار به ابزار URL Inspection بروید. سپس ادرس سایت صفحه مدنظر خود را وارد کنید. سپس URL مورد نظر خود را در نوار جستجو قرار دهید و منتظر بمانید تا گوگل URL را بررسی کند. اگر ایندکس شده باشد، یک علامت سبز رنگ و به دنبال آن متن «URL در Google است» خواهید دید.
اگر URL ایندکس نشده است، روی دکمه Request Indexing کلیک کنید، و تمام.
همچنین می توانید از گوگل استفاده کنید تا ببینید آیا سایت شما ایندکس شده است یا خیر. به سادگی به گوگل بروید و جستجوی site:yourwebsite.com را تایپ کنید. عدد درست زیر جستجو نشان می دهد که گوگل چه تعداد از صفحات شما را ایندکس کرده است.
اگر می خواهید وضعیت فهرست یک URL خاص را بررسی کنید، از همان فرآیند استفاده کنید اما به جای آن از URL کامل استفاده کنید. برای مثال، site:https://nivaad.com/cat/seo. اگر URL ایندکس نشده باشد، هیچ نتیجه ای نشان داده نمی شود و می توانید در کنسول جستجوی گوگل درخواست ایندکس کنید.
Similar suggested Posts
Comments
Dear user What do you think about this article?