واژه نامه تخصصی سئو، لیست اصطلاحات سئو در 2023

Author: تیم نیواد
Update: 01 / 08 / 1402
5/5 - (1 امتیاز)

زمانی که صحبت از دستیابی به موقعیت‌های برتر در موتورهای جستجو به میان می‌آید، شما باید دانش خود را در مورد تمام اصطلاحات سئو گسترش دهید و در این مطلب به بررسی برترین و رایج‌ترین اصطلاحات و واژه نامه تخصصی سئو در دنیای کارشناسان سئو را برای شما بیان کرده‌ایم.

راهنمای مطالعه

1- تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی یا کلمات کلیدی

تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی یا کلمات کلیدی

تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی یا کلمات کلیدی اولین گامی‌است که باید هنگام شروع پروژه سئو یک وب سایت انجام دهیم. هدف از این تجزیه و تحلیل، تعیین بهترین کلمات کلیدی با کیفیت برای پروژه است، بنابراین ما می‌توانیم روی آن دسته از کلمات کلیدی تمرکز کنیم که سایت به موقعیت سئوی مناسب دست پیدا کند.

2- بررسی بک لینک

بررسی بک لینک ارزیابی، بررسی و رتبه بندی تمام لینک‌هایی است که به وب سایت شما لینک داده‌اند. آنهایی را که به وب سایت شما منفعت یا آسیب می‌رسانند شناسایی کرد و به همین دلیل باید استراتژی مناسب برای مقابله با آنها ایجاد کنید و آنها را بررسی کنید.

3- بررسی سئو

بررسی سئو بر انجام تجزیه و تحلیل دقیق از جنبه‌های مختلف که بر موقعیت ارگانیک یک وب سایت تأثیر می‌گذارد متمرکز است. از این طریق می‌توان مشکلاتی را که بر رنک گرفتن کلمات کلیدی تاثیر می‌گذارد، تشخیص داد و استراتژی‌های سئو را برای بهبود رتبه یک وب سایت در صفحات نتایج (SERP) موتورهای جستجو مانند Google، Yahoo، Baidu و Yandex تشخیص داد.

4- انکرتکست

انکرتکست یا Anchor Text متنی است که برای ارائه اطلاعات به کاربر به یک لینک اضافه می‌شود. این عبارت ممکن است حاوی کلمات کلیدی مرتبط برای وب باشد که می‌خواهید به آن لینک دهید.

5- معماری وبسایت

معماری وب چیدمانی است که در آن صفحات یک وب سایت، سلسله مراتبی و به یکدیگر مرتبط می‌شوند.

صحیح بودن معماری سایت اهمیت ساختار سایت

معماری وب سایت باید قبل از طراحی، توسعه و پیاده سازی بر اساس طراحی اجزای فنی، کاربردی و بصری برنامه ریزی شود.

6- مقاله سئو شده

مقاله بهینه سازی شده برای سئو به این واقعیت اشاره دارد که ساختار و ویرایش مقاله به سمت گرفتن جایگاه و رتبه گرفتن در گوگل پیش می‌رود. محتوای یک مقاله سئو شده باید با هدف افزایش حجم ترافیک وب سایت نوشته شود.

7- ALT در سئو

آلت یا ALT متن جایگزینی است که به توضیحات جایگزین در خصوص عکس‌ها نیز شناخته می‌شود) بخشی از کد HTML با متن توصیفی است که تصاویر را همراهی می‌کند. آلت نقش مهمی را برای جستجوهای صوتی ایفا می‌کند زیرا به گوگل و دستیاران مجازی کمک می‌کند تا ایده واضح‌تری از محتوای یک تصویر داشته باشند.

8- Domain Authority یا دامین آتوریتی

Domain Authority (DA) یک شاخص است که توسط سایت MOZ  توسعه یافته است که اعتبار، کیفیت و اعتبار محتوای یک وب سایت را اندازه گیری می‌کند. رتبه بندی‌ها از 1 تا 100 متغیر است که 100 بالاترین آن است. این ارزیابی به شما این امکان را می‌دهد که به درستی وب سایت خود را برای بهبود موقعیت موتور جستجو بهینه سازی کنید.

9- Backlinks یا بک لینک

بک لینک‌ها یا لینک‌های خارجی لینک‌هایی هستند که به یک وب سایت یا یک صفحه وب منتهی می‌شوند. موتورهای جستجو برای تعیین اهمیت، ارتباط و اعتبار یک سایت یا یک صفحه وب، بک لینک‌ها (لینک‌های خارجی) را در نظر می‌گیرند تا آن را به درستی طبقه بندی کنند، Domain Authority ارتباط نزدیکی با بک لینک‌های با کیفیت دارد.

10- بک لینک‌های اسپم در واژه نامه تخصصی سئو

بک لینک‌های اسپم به آن دسته از لینک‌هایی گفته می‌شود که از وب‌سایت‌هایی بی اعتبار مشکوک که معمولاً مملو از مطالب اسپم است به وب‌سایت شما لینک داده می‌شود. هرچه لینک‌های بیشتری از این منبع به وب سایت شما لینک دهد، خطر جریمه شدن توسط گوگل بیشتر می‌شود.

11- بک لینک‌های غیر اسپم

بک لینک‌های غیر اسپم ‌آنهایی هستند که عموماً از وب سایت‌هایی با اعتبار دامنه بالا به کار گرفته می‌شود که شهرت و ترافیک باکیفیتی دارند. بهتر است لینکی را دریافت کنید که از وب سایت‌هایی با این ویژگی‌ها می‌آید تا 100 لینکی که از منابع مشکوک می‌آیند.

12- Black Hat یا سئو کلاه سیاه

سئو کلاه سیاه شامل آن دسته از شیوه‌های سئو می‌شود که مورد توجه هیچکس قرار نمی‌گیرند، زیرا هدف آنها دستکاری رتبه‌بندی به روشی غیر قانونی یا استفاده از نقاط ضعف گوگل است.

14- Brand SEO سئو برند نیم

سئوی برند نیم یا ترافیک برند شامل تمام ترافیک وبسایتی است که در آن کلمات کلیدی با نام تجاری را در کلمه کلیدی مورد جستجوی کاربر نشان می‌دهد. برای مثال می‌توان به خرید کیف از دیجیکالا اشاره کرد.

14- Breadcrumbsیا به فارسی خرده نان

Breadcrumbs که یک تکنیک ناوبری است که در بسیاری از رابط‌های کاربری گرافیکی و همچنین صفحات وب استفاده می‌شود. به طور کلی شامل یک خط متن است که مسیر پیموده شده و راه بازگشت را به کاربر نشان می‌دهد.

15- دسکریپشن سئو

متنی است برای توصیف و درک اهداف یا دیدگاه‌های مشتری که در قسمت توضیحات سرچ گوگل به نمایش گذاشته می‌شود.

16- جستجوهای صوتی

جستجوهای صوتی به کاربر اجازه می‌دهد تا از دستورات صوتی برای جستجو در اینترنت یا روی یک دستگاه قابل حمل یا از طریق دستیار مجازی استفاده کند.

سرچ صوتی جست و جوی صدا

در حال حاضر، جستجوی صوتی معمولاً در موتورهای جستجو به عنوان روشی جایگزین برای جستجوی نوشتاری استفاده می‌شود، هر روز جستجوهای صوتی اهمیت بیشتری پیدا می‌کنند.

17- Cloaking یا کلاکینگ سئو در واژه نامه تخصصی سئو

Cloaking یا کلاکینگ سئو یک تکنیک کلاه سیاه است که بر نمایش محتوای مختلف به کاربر به منظور فریب موتورهای جستجو و بهبود موقعیت در نتایج ایجاد می‌شود.

18- مشاوره سئو

مشاور سئو، متخصصی با تجربه زیاد در سئو صفحات وب است که کار روزانه‌اش بر روی استفاده از تکنیک‌ها و استراتژی‌های خاص که به نفع رتبه‌گرفتن یک وب سایت است و با هدف قرار دادن آن در اولین نتیجه جستجو متمرکز است. موتورهای جستجوی اینترنتی، ترافیک، نرخ تبدیل و در نتیجه فروش شما را بهبود می‌بخشند.

19- محتوای تکراری یا داپلیکیت کانتنت (Duplicate Content)

محتوای تکراری یا Duplicate Content متن یا منابعی را تعریف می‌کند که در چندین صفحه وب، عمدا یا تصادفی تکرار می‌شوند. این می‌تواند یک مشکل جدی برای عملکرد بهینه سئو وبسایت باشد.

20- Google Core Web Vitals

Core Web Vital Measures الگوریتم‌های جدیدی هستند که گوگل با آن صفحات وب را از روی تجربه کاربر اندازه گیری می‌کند. در سال‌های اخیر، گوگل ابزارهای متعددی را برای شناسایی مشکلات سرعت بارگذاری، اندازه‌گیری رابطه تجربه کاربر (UX) با وب‌سایت‌ها راه‌اندازی کرده است، سه عنصر اساسی که این ارزیابی را انجام می‌دهند بارگذاری صفحه، تعامل و ثبات بصری سایت است.

21- نقشه سفر مشتری یا  Customer journey

سفر مشتری یک استراتژی است که در مدیریت تجربه و سفر مصرف‌کننده استفاده می‌شود، با این استراتژی می‌توانیم نقشه تجربه مشتری را بشناسیم و به ما امکان می‌دهد تا تعامل، کانال‌ها و عناصری را که از طریق آن در نقاط تماس مختلف انجام می‌شود، بشناسیم.

22- کراولر یا Crawler

خزنده یا کراولر یک ربات کوچک است که به موتورهای جستجو اجازه می‌دهد تا صفحات وب را به طور خودکار تجزیه و تحلیل کنند. هدف اصلی آن دنبال کردن هر یک از لینک‌های موجود در هر وب سایت است.

23- Crawling یا کراول کردن

خزیدن یا کراول کردن سایت فرآیندی است که در آن ربات‌های موتور جستجو یا اسپایدرها به خزیدن، تجزیه و تحلیل و طبقه‌بندی محتوای ما برای نمایش آن در نتایج جستجو می‌پردازند.

24- Crawl Budget یا بودجه خزش

Crawl Budget یا بودجه خزش معیاری است که تعداد دفعاتی را که یک الگوریتم موتور جستجو از صفحات یک وب سایت بازدید می‌کند را نشان می‌دهد. همچنین به عنوان زمان و منابعی که گوگل در وب سایت ما برای ردیابی و تجزیه و تحلیل محتوای ما صرف می‌کند نیز شناخته می‌شود.

برای بهینه سازی بودجه خزش و بهینه سازی ایندکسینگ سایت میتوانید از خدمات افزایش سرعت سایت تخصصی استفاده کنید و موارد مرتبط با Crawl Budget و Indexing سایت را سفارش دهید.

25- CTR یا نرخ کلیک

CTR یا نرخ کلیک درصد کلیک‌هایی است که روی تعداد نمایش‌هایی که یک صفحه در نتایج جستجو دارد متمرکز است. یکی از راه های بهبود نرخ کلیک یا CTR، تحقیق کلمه کلیدی یا کیورد ریسرچ به روش اصولی و درست است.

26- مدیریت محتوا

مدیریت محتوا فرآیند تجزیه و تحلیل و بهبود محتوای و جدید و قدیمی ‌برای بهبود رتبه و نتایج آن است.

27- اسکیما یا Schema

کد Schema ابتکاری بود که توسط موتورهای جستجوی اصلی (گوگل، یاهو و بینگ) برای استاندارد کردن روشی که ربات‌ها محتوای صفحات وب را رتبه‌بندی می‌کنند، پیشنهاد شد. این یک نوع علامت گذاری داده است که به شما امکان می‌دهد CTR و نتایج جستجو را افزایش دهید.

28- داده‌های ساخت یافته یا Structured Data

داده‌های ساختاریافته یک قالب استاندارد شده برای ارائه اطلاعات در مورد یک صفحه و طبقه بندی محتوای آن است. گوگل از داده‌های ساختاری که در وب پیدا می‌کند برای درک محتوای صفحه استفاده می‌کند، به عنوان مثال، در صفحه دستور غذا، این داده‌ها عبارتند از: مواد تشکیل دهنده، زمان و دما پخت و پز، کالری، و غیره. بیشتر داده‌های ساختار یافته در جستجو از واژگان Schema.org استفاده می‌کنند.

29- زمان ماندگاری یا Dwell Time

Dwell Time یا زمان ماندگاری کاربر، مدت زمانی را که کاربر از طریق جستجوی ارگانیک وارد صفحه ما می‌شود تا زمانی که به نتایج SERP برمی‌گردد، اندازه‌گیری می‌کند. گوگل این زمان را ارزیابی می‌کند که آیا این جستجو برای کاربرانش مفید بوده است یا خیر.

30- گوگل EAT

eat کلمات اختصاری هستند که نشان دهنده سه جنبه اصلی برای بهینه سازی سئوی مناسب هستند یعنی: “تخصص، اقتدار، اعتماد” که این توسط به‌روزرسانی الگوریتم گوگل در سال 2018 تعریف شده است و توسط  کیفیت جستجوی گوگل استفاده می‌شود.

31- Follow or DoFollow links لینک فالو و دوفالو

پیوند Dofollow پیوندی است که اعتماد و اعتبار را به دامنه و صفحه منتقل می‌کند الگوریتم PageRank گوگل وظیفه ارزیابی آنها را بر عهده دارد که به آن فالو هم می‌گویند.

32- NoFollow links لینک‌های نوفالو

لینک‌های Nofollow آنهایی هستند که با ویژگی rel=”nofollow” قرار شده‌اند تا به گوگل و سایر موتورهای جستجو اطلاع دهند که نباید “اعتبار” (PageRank) را به وب سایت لینک داده شده منتقل کنند.

33- لینک‌های حمایت شده یا پولی

در این موارد می‌توانید به یک وبلاگ نویس یا یک اینفلوئنسر پول بدهید تا بخشی از محتوای شما را تبلیغ کند یا بررسی یکی از محصولات شما را منتشر کند و آن را به وب سایت شما لینک دهد. اگر پول یا محصول یا خدماتی با یک پیوند رد و بدل شده است، باید یک ویژگی rel=”sponsored” اضافه شود تا به گوگل اطلاع داده شود.

34- کنونیکال تگ

تگ کنونیکال تگی است که در بخش <head> </head> کد HTML یک صفحه وب یافت می‌شود و به این صورت است:

<link rel="canonical" href="https://www.website.com/page/" />

35- سئو ایموجی

ایموجی‌های سئو علاوه بر جذابیت بصری عنوان سئو، می‌توانند توجه گوگل را به خود جلب کنند، زیرا الگوریتم آن قادر به تشخیص این نمادها و نمایش جستجوهای مرتبط با آنها است. این می‌تواند به شما کمک کند CTR وب سایت خود را افزایش دهید.

36- صفحات404

HTTP 404 Not Found یا صفحات ۴۰۴ یک کد وضعیت HTTP است که نشان می‌دهد سایت قادر به برقراری ارتباط با سرور نیست یا منبع درخواستی وجود ندارد.

ارور 404 در وبسایت خطای 404 چیست؟

این یک تجربه منفی در سایت شما است و برای حل آن باید به صفحه دیگری هدایت ریدایرکت شود.

37- ​​Pogo-sticking در سئو

در دنیای سئو، اصطلاح Pogo-sticking به عملی اطلاق می‌شود که در آن تعداد دفعاتی که کاربر از طریق SERP به وب‌سایت شما رسیده و در حال مرور آن است، مجددا به نتایج جستجو برمی‌گردد.

38- فیچر اسنیپت یا Featured Snippets

قطعه‌های برجسته که به عنوان فیچر اسنیپت نیز شناخته می‌شوند، نتایجی هستند که گوگل با یک موقعیت برجسته در بالای نتایج جستجو نمایش می‌دهد. اینها برای پاسخ مستقیم به هدف جستجوی کاربر بدون نیاز به بازدید از یک صفحه دیگر در نظر گرفته شده است.

39- Google Search Console یا سرچ کنسول گوگل

سرچ کنسول پلت فرمی ‌است که سرویس رایگانی از گوگل ارائه می‌دهد تا بتوانید جستجوها و رفتار وب سایت خود را زیر نظر داشته باشید، همچنین به شما کمک می‌کند تا مشکلات ظاهری وب سایت خود را در نتایج جستجو نظارت، نگهداری و حل کنید.

40- Google Discover یا گوگل دیسکاور

Discover برنامه‌ای از Google است که به شما امکان می‌دهد به‌روزرسانی‌هایی درباره علایق خود، مانند تیم ورزشی یا وب‌سایت خبری مورد علاقه‌تان، بدون نیاز به جستجو برای آنها دریافت کنید. می‌توانید انواع اخباری را که می‌خواهید در Discover مشاهده کنید، انتخاب کنید، این ویژگی رایگان است و در اکثر تلفن‌های امروزی فعال است.

41- Google BERT یا الگوریتم برت گوگل

BERT یکی از مهم‌ترین به‌روزرسانی‌های گوگل است که در سال 2018 راه‌اندازی شد. با Google BERT ، الگوریتم می‌تواند جهت جستجو را به درستی شناسایی کند، نتایجی را که مطابقت بیشتری با آن دارد نمایش دهد، از آن پس قصد جستجوی هر کاربر بیشتر می‌شود. این به گوگل اجازه می‌دهد تا به تجربه کاربر توجه زیادی داشته باشد.

42- Google My Business

این یک ابزار رایگان ارائه شده توسط گوگل برای کمک به شرکت‌ها در مدیریت حضور آنلاین خودشان است. در گوگل مای بیزنس می‌توانید ارتباط مستقیمی ‌بین کسب‌وکار و نزدیک‌ترین محیطی که در آن فعالیت‌های خود را انجام می‌دهید، ایجاد کنید، می‌توانید اطلاعات مرتبطی را که فعالیت اقتصادی شما را توصیف می‌کند قرار دهید، همچنین می‌توانید نظارت کنید که کدام کاربران تماس برقرار کرده‌اند.

43- Google Trendsیا گوگل ترندز

گوگل ترندز ابزار رایگانی است که در سال 2006 توسط گوگل ایجاد شد و به شما امکان می‌دهد تکامل تعداد جستجوهای یک کلمه کلیدی یا موضوع خاص را در طول زمان، بر اساس کشور و منطقه خود دنبال کنید. هنگام انجام تجزیه و تحلیل کلمات کلیدی بسیار مفید است.

44- Google Web Stories

Google Web Stories  قالبی شبیه به استوری اینستاگرام است. از طریق آنها می‌توانید اطلاعات سریع و آسان برای مصرف را برای کاربران گوگل نمایش دهید. استوری‌های وب می‌توانند منبع دیگری برای ترافیک وب سایت یا وبلاگ شما باشند. این ابزار به شما اجازه می‌دهد تا محتوای چندرسانه ای را با سرعت بارگذاری بالا و قابلیت استفاده خوب به اشتراک بگذارید.

45- htaccess

فایل htaccess. که به عنوان فایل پیکربندی نیز شناخته می‌شود، یک فایل ویژه است که توسط سرور HTTP آپاچی رایج شده است و به شما امکان می‌دهد دستورالعمل‌های پیکربندی مختلف را برای هر دایرکتوری بدون نیاز به ویرایش فایل پیکربندی اصلی تعریف کنید.

برخی از نکات مربوط به Htaccess رو میتوانید از محتوای آموزش امنیت وردپرس مشاهده بفرمایید.

46- SEO KPIs یا شاخص‌های کلیدی سئو

شاخص‌های کلیدی سئو آن معیارهایی هستند که به ما امکان می‌دهند استراتژی‌های سئوی خود را با جزئیات تجزیه و تحلیل کنیم و بتوانیم نتایج را به درستی ارزیابی کنیم.

47- صفحه فرود یا لندینگ پیج

لندینگ پیج یا صفحه فرود صفحه‌ای در وب سایت ما است که هدف آن به حداکثر رساندن ثبت نام‌ها یا منجر به اتفاقی درکسب و کارمان (تماس، ثبت نام، ارسال فرم تماس) می‌شود، به این ترتیب ما می‌توانیم با دقت و کارایی بیشتر کمپین‌ها را در لندینگ پیج‌ها دنبال کنیم.

48- Lazy Loading

بارگذاری تاخیری یا لیزی لودینگ یک الگوی طراحی است که معمولاً در برنامه نویسی وبسایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد که شامل به تأخیر انداختن بارگذاری یا مقداردهی اولیه یک قسمت از سایت تا لحظه استفاده از آن است، معمولاً این عنصر با اسکرول کاربر نمایش داده می‌شود و به طور خودکار در آن زمان کامل نمی‌شود.

49- لینک جویس یا Link juice

Link juice یا لینک جوس یک تکنیک سئو است که به بهبود موقعیت صفحه وب ما کمک می‌کند و شامل تخصیص امتیازات یا Domain Authority از برخی صفحات به صفحات دیگر از طریق لینک است.

50- لینک‌های خارجی

لینک‌های خارجی آن لینک‌هایی هستند که به دامنه‌ای غیر از وب سایت شما اشاره می‌کنند.

لینک خارجی

تعداد لینک‌های خارجی با کیفیت زمانی که توسط موتورهای جستجو برای تعیین اعتبار دامنه شما ارزیابی می‌شود، به شدت به هم مرتبط و تاثیرگذار است.

51- لینک‌های داخلی

لینک‌های داخلی آن لینک‌هایی هستند که در یک دامنه از یک صفحه به صفحه دیگر می‌روند. این نوع لینک معمولاً در صفحاتی استفاده می‌شود که دسترسی به محتوا ممکن است به دلیل اندازه بزرگ متن دشوار باشد.

52- کلمات لانگ تیل یا Long Tails Keywords

کلمات کلیدی Long Tails یا لانگ تیل کیورد کلمات کلیدی هستند که از زنجیره چندین کلمه به ترتیب و با معنی تشکیل شده‌اند که جستجو را خاص‌تر می‌کند. از آنجا که آنها خاص‌تر هستند، ترافیک آنها کمتر از کلمات کلیدی عمومی ‌است، اما با احتمال بیشتری برای دستیابی به نرخ تبدیل بالا روبرو هستند.

53- کلمات کلیدی LSI

کلمات کلیدی LSI، که به معنای ” latent semantic indexing words” است، آن دسته از کلمات کلیدی هستند که به بهبود زمینه و معنای یک مقاله کمک می‌کنند، آنها برای ربات‌ها برای درک عمیق محتوای صفحه وب ما بسیار مفید هستند.

54- بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا مجموعه‌ای از استراتژی‌ها است که بر ایجاد و توزیع محتوای مرتبط مانند مقالات، کتاب‌های الکترونیکی و پست‌های شبکه‌های اجتماعی متمرکز است. به این ترتیب می‌توانید به راحتی به مخاطبان هدف خود دسترسی پیدا کنید و به آنها کمک کنید تا شبهات را روشن کنند و موقعیت‌هایی را که باعث ایجاد وفاداری نسبت به محصول یا خدمات شما می‌شود، حل کنند.

55- توضیحات متا

توضیحات متا یک تگ کد HTML است که به یک صفحه وب اجازه می‌دهد توضیحاتی در خصوص خود داشته باشد، این در نتایج جستجو در زیر عنوان سئو نمایش داده می‌شود.

56- متا تگ‌ها

متا تگ‌ها تگ‌های HTML هستند که در هدر یک صفحه وب گنجانده می‌شوند و برای یک بازدیدکننده معمولی نامرئی هستند، اما برای مرورگرها بسیار مفید هستند.

57- Mobile First Index

Mobile First Index یک الگوریتم گوگل است که در سال 2016 به طور آزمایشی مورد توسعه قرار گرفت و اعلام شد که ابتدا نسخه موبایل هر سایت ایندکس خواهد شد.

58- ابزار MOZ

moz ابزاری است که شما می‌توانید منابعی را برای تجزیه و تحلیل، نظارت و بهینه سازی سایت استفاده کنید.

59- noindex یا تگ نو ایندکس

تگ noindex تنظیم شده است تا به موتورهای جستجو بگوید که ما نمی‌خواهیم آن صفحه یا گروهی از صفحات در نتایج جستجو رتبه‌بندی شود.

60- رتبه صفحه

PageRank الگوریتمی‌است که توسط گوگل برای بهینه سازی جستجوی صفحات وب ایجاد و توسعه یافته است. این پایه منطقی است که موتور جستجوی آن بر آن استوار است، که در مدت زمان کوتاهی بر همه رقبای خود از جمله آلتاویستا و یاهو پیروز شد. در 9 ژانویه 1999 توسط لری پیج و سرگئی برین توسعه داده و ثبت شد. این الگوریتم به هر صفحه وب بر اساس تعداد لینک‌هایی که از سایر صفحات به آن اشاره می‌کنند، رتبه‌ای اختصاص می‌دهد.

61- صفحات یتیم

صفحات یتیم صفحاتی هستند که ارتباطشان با بقیه صفحات قطع است زیرا هیچ لینکی از یک وب سایت دریافت نمی‌کنند.

62- گوگل پنالتی

جریمه‌های گوگل جریمه‌هایی هستند که به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های مبتنی بر الگوریتمی ‌که در حال حاضر برای جستجو، خزیدن و رتبه‌بندی نتایج جستجو استفاده می‌شود، متحمل می‌شوند.

Comments

  • the image صادقی
    صادقی Date ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

    روزتون بخیر برای طراحی لندینگ پیج، امکانش هست کمکمون کنید؟ اگر اشتباه نکنم، در زمینه طراحی سایت هم خدمات دارید

    پاسخ Confirmed
    • the image سمیرا فهیمی
      سمیرا فهیمی Date ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

      سلام وقت شماهم بخیر بله، البته لطفا تماس بگیرید یا پیام بدید تا راهنمایی تون کنیم موفق باشید

      پاسخ Confirmed
  • the image محمد حسین
    محمد حسین Date ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

    اسکیماهای مهم برای سایت کدوم ها هستن؟ چطور میشه چک‌کرد صفحات سایت اسکیما داره یا نه؟

    پاسخ Confirmed
    • the image تیم نیواد
      تیم نیواد Date ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

      یر اساس نوع سایت و فعالیت صورت گرفته از اسکیماهای مختلف استفاده میشه به طور مثال، در سایت های فروشگاهی، اسکیما product و سایت های بلاگ محور، استفاده از اسکیما Faq و Article رایج است. برای بررسی اسکیما میتوانید به لینک https://developers.google.com/search/docs/appearance/structured-data مراجعه نمایید.

      پاسخ Confirmed
  • the image کیمیا کلکی
    کیمیا کلکی Date ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

    خیلی خوب بود سوال من رو ممکنه جواب بدید امکان داره بگید بنا به چه شرایطی ممکنه سایت پنالتی بشه؟

    پاسخ Confirmed
    • the image تیم نیواد
      تیم نیواد Date ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲

      نظر لطف شماست پنالتی یا جریمه شدن سایت در گوگل به دلایلی مثل پیاده سازی روشهای سئوی کلاه سیاه و اسپم، لینک سازی غیر اصولی و تولید محتوای بی کیفیت بدون در نظر گرفتن نیاز کاربر اتفاق می افتد. معمولا دوستانی که به فرایند سئو آشنایی ندارند یا مایل به دستیابی سریع به نتایج برتر در گوگل هستند از این روش ها استفاده میکنند.

      پاسخ Confirmed

Dear user What do you think about this article?