مشاوره رایگان سئو
مشاوره رایگان سئو
دیتابیس یکی از مهمترین بخش های یک سایت است که با بهینه نگه داشتن آن، میتوان بسازی از هزینه ها را کاهش داد. هزینه های سرور، یکی از پر تکرار و پر هزینه ترین بخش یک کسب و کار است. با این تفاسیر باید راهکاری برای بهینه سازی دیتابیس وردپرس اندیشید. همانطور که میدانید، دیتابیس وردپرس از MySQL استفاده میکند و Table های دیتابیس وردپرس بسیار پیچیده و شلوغ تر از سایت های اختصاصی میباشد. حال در این مقاله دستورات و افزونه هایی را معرفی خواهیم کرد که فرایند پاکسازی دیتابیس وردپرس را راحت تر انجام دهید.
راهنمای مطالعه
این بخش برای توسعه دهندگانی که به دیتابیس وردپرس، زبان PHP و دستورات SQL مقداری آشنا یا متخصص هستند مفید است. پیشنهاد میکنیم اگر تخصص ندارید و جزو مدیر مجموعه، کارشناس سئو، فرانت اند دولوپر، دیجیتال مارکتر و سایر حوزه ها هستید، از این بخش گذر کنید و به بخش افزونه ها مراجعه کنید. اگر تخصص نداشته باشید قطعا بهینه سازی دیتابیس وردپرس شما به تجربه تلخ تبدیل میشود.
هنگامی که برگه ها، محصولات، نوشته و یا پست های شخصی سازی شده خود را به روز میکنید، نسخه های قبلی هم چنان باقی میمانند. نسخه های قبلی مانند یک مقاله پایدار و کامل در دیتابیس نگهداری می شود و ممکن است شما دیگر به این مرور ها نیاز نداشته باشید، ولی همچنان داخل دیتابیس آنها را داشته باشید. بنابراین با استفاده از دستور زیر می توانید تمام مرور های قبلی کار خود را از پایگاه داده پاک کنید.پیشنهاد میشود که مرور ها و تغییرات خود را خارج از وردپرس مدیریت کنید.
DELETE FROM `wp_posts` WHERE `post_type`="revision"
مهمترین بخش بهینه سازی دیتابیس وردپرس خالی کردن سطل زباله ها میباشد. تمام دیتاهایی که حذف کرده اید به بخش سطل زباله در پایگاه داده می رود. برای همیشه آنجا می ماند. برای خلاص شدن از شر آنها، از دستور زیر استفاده کنید. اگر پست های زیادی داشته باشید، این دستور باعث صرفه جویی در وقت شما می شود.
DELETE FROM `wp_posts` WHERE `post_status`="trash"
یک میم خنده دار وجود دارد که می گوید: “اینترنت تاریک و پر از هرزنامه است”. برای نامههای اسپم و وردپرس نمیتوانست مناسبتر باشد. بنابراین از دستور زیر استفاده کنید تا فضای اضافی در پایگاه داده خود داشته باشید.
DELETE FROM wp_comments WHERE comment_approved = 'spam'
یکی دیگر از دیتا هایی که باید بهینه سازی دیتابیس وردپرس رعایت کنید، حذف دیتا های گذرا است. بله، برای کاربران Wp، گذراها بسیار مفید هستند، زیرا آن دسته از دادههایی را ذخیره میکنند که یافتن آنها زمان زیادی طول میکشد. اما گذرا مقدار زیادی از پایگاه داده شما را نگه می دارد، به خصوص زمانی که شما آن را به درستی مدیریت نمی کنید.
DELETE FROM `wp_options` WHERE `option_name` LIKE '%\_transient\_%'
برای حذف همه پینگبکها از بخش نظرات از دستور زیر استفاده کنید.
DELETE FROM `wp_comments` WHERE `comment_type` = 'pingback'
عبارت زیر را تایپ کنید:
DELETE m FROM `wp_postmeta` AS m
LEFT JOIN `wp_posts` AS p ON m.`post_id` = p.`ID
WHERE p.`ID` IS NULL
کوئری بالا همه Metadata هایی را که با هیچ پستی مرتبط نیستند حذف می کند.
با استفاده از این، تمام ابرداده ها و کلمات کلیدی را پاک کنید. همچنین حذف متای افزونه رایج با استفاده از آن کلمه کلیدی خاص بسیار مفید است.
DELETE FROM `wp_postmeta` WHERE `meta_key` LIKE '%aktt%'
اگر شما هم مثل من هستید و پلاگین های زیادی را تست و امتحان کرده اید، پس این پرس و جو فقط برای شماست. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دستور زیر را استفاده کنید و از همه کدهای کوتاهی که حتی نمی دانستید وجود دارند بی بهره هستید!
UPDATE `wp_post` SET `post_content` = replace(post_content, '[your-shortcode]', '' )
اگر شما یکی از آن دسته از مدیران وبلاگ هستید که از مدیران انبوه و تایید نشده خسته شده اید، از دستور زیر استفاده کنید. در عرض چند ثانیه تمام نظرات ناخواسته و تایید نشده از بین خواهند رفت، درست مانند کاری که هری پاتر انجام می داد!
DELETE from `wp_comments` WHERE `comment_approved` = '0'
در جداول پایگاه داده WP همه دادهها ذخیره میشوند. بنابراین، می توانید از یک پرس و جو ساده SQL برای به روز رسانی شناسه ایمیل مدیریت خود استفاده کنید. این به شما کمک می کند تا هر شناسه نامه ای را در جدول wp_users به روز کنید.
UPDATE `wp_users` SET `user_email` = "new_email_address" WHERE `wp_users`.`user_login` = "admin"
نظرات
سلام، مرسی از سایت خوب نیواد من واقعا با دستورات پاکسازی دیتابیس وردپرس که قرار دادید، دیتابیس خودم که 120 مگابایت بود رو به 80 مگابایت کاهش دادم. فقط امکان داره افزونه ای هم معرفی کنید که به صورت خودکار این کارارو انجام بده؟
خواهش میکنم. خوشحالیم که سودمنده بوده براتون
کاربر عزیز نظر شما در مورد این مقاله چیست؟