مشاوره رایگان سئو
مشاوره رایگان سئو
سئو یا SEO مخفف عبارت «Search Engine Optimization» به معنای «بهینهسازی سایت برای موتور جستجو» است. در واقع سئو مجموعه قوانین و الگوریتمهایی است که موتورهای جستجو از جمله گوگل برای ارزشگذاری محتوای سایتها از آن استفاده میکنند. سئو به دو دسته گلوبال سئو (سئو جهانی) و لوکال سئو (سئو محلی) تقسیم میشود. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی Global Seo بپردازیم. با ما همراه باشید.
راهنمای مطالعه
اگر کسب و کار شما به گونهای است که فعالیت بین المللی دارید، بهتر است وب سایت خود را به صورت بین المللی یا جهانی بهینهسازی کنید. در واقع دو نوع وب سایت وجود دارد که با دامنههای محلی (Local Domain) و یا دامنههای بین المللی (Global Domain) ثبت میشوند. به طور مثال دامنههای. Ir یا. Org از جمله دامنههای لوکال ایرانی محسوب میشوند و. Com یک دامنه بین المللی است.
سئو جهانی یا گلوبال؛ به شما این امکان را میدهد که محتوا را برای دستیابی به مخاطبان در بازارهای بینالمللی ایجاد و بهینه کنید. به این ترتیب، تمام کاربران در سراسر جهان بدون محدودیت جغرافیایی قادر به مشاهده و دستیابی به وبسایت و محتوای شما خواهند بود که این امر به افزایش نرخ تبدیل کمک میکند.
برای سایتهایی که به صورت بین المللی فعالیت میکنند ضروری است که از سئوی گلوبال پیروی کنند. اصلیترین قدم برای ارائه سئو گلوبال استفاده از سایتهایی با دامنه بین المللی و در گام دوم در اختیار داشتن وب سایت چند زبانه با قابلیت ارائه محتوا به زبانهای مختلف خواهد بود.
استفاده از اینترنت به معنای دسترسی داشتن به مخاطبان جهانی و بهره مندی از یک بازار بین المللی است. اگر قرار است شما در رأس نتایج موتورهای جستجو قرار داشته باشید مهم است که همه اقدامات شما از راه اندازی سایت تا ارائه محتوا بر اساس قوانین سئو باشد. اگر این کار را به درستی انجام دهید، میتوانید مشتریان را بدون توجه به موقعیت جغرافیایی آنها جذب کنید، بنابراین مهم است که در مورد کسب و کار خود دیدگاهی بین المللی داشته باشید.
مطمئنا ظاهر شدن در رأس فهرست نتایج موتورهای جستجوی خارجی و کسب رتبهبندی عالی برای کلمات کلیدی مورد نظر، فقط با ترجمه وب سایت به زبانهای دیگر قابل دستیابی نیست. در واقع ابتدا باید محتوای وب سایت شما برای مخاطبان شما در دسترس باشد.
سئوی گلوبال و استراتژی های آن
در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما در ایجاد یک استراتژی سئوی گلوبال کمک میکند تا قادر باشید نقش مهمی در استراتژی بازاریابی خود داشته باشید.
قبل از پرداختن به استراتژیهای مرتبط با سئوی گلوبال، مهم است که ابتدا به تلاشهای بازاریابی محتوا و عملکرد سئوی خود نگاه کنید. شما باید وب سایت خود را ارزیابی کنید تا مشخص کنید که آیا در شرایط خوبی است و برای موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان بهینه شده است یا خیر. مهمترین نکاتی که در این زمینه باید رعایت کنید عبارتند از:
قبل از اینکه بتوانید با استراتژی سئوی گلوبال به پیشرفت سایت خود کمک کنید نیاز است که تحقیقات گستردهای در این زمینه داشته باشید. مهمترین تحقیقات شما باید پیرامون مسائل زیر باشد.
نوع محتوایی را که رقبا ارائه میدهند، بررسی کنید، به ویژه رقبایی که قبلاً در بازار محلی که شما به دنبال گسترش آن هستید، شناخته شده هستند. به URL ها، تصاویر و پیشنهادات آنها نگاه کنید تا ایده خوبی از کلمات کلیدی مورد استفاده آنها در رتبهبندی کسب کنید. ایدههای جدید میتوانند به افزایش ترافیک ارگانیک کمک کنند و اگر محتوای جدید شما بهتر از محتوای رقبا باشد، این شانس را دارید که از آنها پیشی بگیرید. در واقع تحقیقات بازار به شما کمک میکند فرصتهای خود را ارزیابی کنید.
همچنین باید به دقت بررسی کنید که کدام موتورهای جستجو در بازار هدف شما مهم هستند. در حالی که گوگل بیشترین سهم بازار را برای جستجو در سراسر جهان دارد، مناطق مختلف ممکن است موتورهای جستجویی داشته باشند که در کشور خاصی حضور قوی دارند.
به عنوان مثال، برای دستیابی به مشتریان در چین، باید درموتور جستجوی Baidu رتبه خوبی کسب کنید. کره جنوبی از Naver استفاده میکند و در روسیه Yandex بیشترین سهم را دارد. هر یک از این موتورهای جستجو دارای الگوریتمهای کمی متفاوت خواهند بود، بنابراین شما باید نحوه کار آنها را بدانید و فاکتورهای رتبهبندی آنها را بدانید.
شما برای دستیابی به سئوی گلوبال به یک استراتژی لینکسازی نیاز دارید که در بازار هدف شما کار کند. به منظور بهینهسازی استراتژی سئوی گلوبال، باید از سایتهایی که رتبه اعتبار بالایی برای یک منطقه، زبان و یا یک موتور جستجوی خاص دارند، بک لینک دریافت کنید. در واقع شما باید تحقیقاتی را انجام دهید تا ببینید کدام دایرکتوری ها، انتشارات یا وب سایتها بهترین فرصتهای بک لینک را در اختیار شما قرار میدهند.
هنگام انتخاب کلمات کلیدی برای گلوبال سئو، باید بسیار محتاطانه و دقیق عمل کنید. در حقیقت شما باید کلمات کلیدی را انتخاب کنید که کاملا مرتبط با وب سایت یا تجارت شما باشد و نوع مناسبی از ترافیک را به سایت شما هدایت کند تا در SERP ظاهر شوید. کلمات کلیدی عبارات یا کلماتی است که مخاطبین هدف شما برای دستیابی به خدمات، محتوا و محصولات مورد نظر خود در موتورهای جستجو از آنها استفاده میکنند.
شما به کلمات کلیدی نیاز دارید که میزان جستجوی کافی داشته باشند. به این ترتیب ترافیک کافی برای شما به ارمغان خواهند آورد. دقت داشته باشید که این کلمات نباید آنقدر رقابتی باشند که نتوانید برای آنها رتبهای کسب کنید و تلاشهای سئوی خود را هدر دهید.
در سئوی گلوبال نیز مانند انواع دیگر سئو شما باید در محتوای خود جای کلمات کلیدی مورد نظر را پیدا کنید. کلمات کلیدی که به صورت استراتژیک در عنوان صفحه، توضیحات صفحه، متن جایگزین، متن لنگر و بخشهای متن هدر قرار میگیرند، معمولاً رتبه سئوی آن صفحه را بیشتر از کلمات کلیدی که به صورت متن ساده نوشته میشوند، افزایش میدهند.
و درست مانند هر سئوی دیگری، مهم است که به هدف پشت جستجوی کاربر (Intent) نگاه کنید. به این معنی که کاربران بیشتر و بیشتر به سایتهایی هدایت میشوند که با هدف احتمالی آنها مطابقت دارند. شما باید محتوایی ایجاد کنید که اطلاعات مورد نظر کاربران را در اختیار کاربران قرار دهد.
باید به این نکته توجه کنید که سئوی گلوبال تنها مربوط به محتوا نیست. شما باید مطمئن شوید که سایت شما مورد پسند الگوریتمهای امتیاز دهنده باشد.
در یک استراتژی هدفمند گلوبال سئو، سایت شما باید دارای نقشه سایت، پیکربندی مناسب، بارگذاری برنامه ریزی شده و روتین محتوا، URLهای سئو پسند و مردم پسند در هر زبانی که برای آن بهینهسازی شده است باشد.
❞پیشنهاد مطالعه: آشنایی با تاثیرات استفاده از ساختار مناسب URL در سئو سایت ❝
به طور مثال این ایده خوبی است که برخی از کلمات کلیدی را در URLهای خود بگنجانید، این کار باعث میشود رباتهای جستجوگر و کاربران واقعی راحتتر بدانند صفحه درباره چیست. همچنین بهتر است صفحات مختلف به زبانهای مختلف به یکدیگر پیوند داشته باشند. به عنوان مثال، نسخه فرانسوی به نسخه انگلیسی و غیره پیوند داده شود.
به یاد داشته باشید که سئو یک عصای جادویی نیست و یک شبه اتفاق نمیافتد. مطمئنا یک فرآیند طولانی مدت نیاز است تا موتورهای جستجو به درستی محتوای سایت شما را ایندکس کنند و زمانی که سایت شما فهرست شد، مدتی طول میکشد تا سایت شما طول عمر، نفوذ و شهرت را برای کلمات کلیدی سئو انتخابی شما ایجاد کند.
سئوی گلوبال میتواند به اندازه سئوی محلی یا لوکال رقابتی باشد، بنابراین استفاده از یک استراتژی عالی سئو گلوبال با بهینهسازی محتوای بومیسازی شده، برای به دست آوردن نتایج بلندمدت مورد نظر و کمک به سایت شما در ظاهر شدن در بالای فهرست جستجوی گوگل ضروری است.
برای بهره مندی از مزایای سئوی گلوبال میتوانید از ابزارهای تجاری موجود در این زمینه استفاده کنید. به طور مثال استفاده از ابزارهایی چون Weglot که یکی از معدود ابزارهای ترجمه وب سایت است و با در نظر گرفتن سئو کار میکند میتوانید سئوی گلوبال بهتری را پیادهسازی کنید.
سئوی گلوبال روی بهینهسازی سایت و محتوا بر اساس نیاز مخاطبان و کاربران بین المللی و موتورهای جستجوی جهانی متمرکز است در صورتی که سئوی لوکال یا محلی بیشتر به بومیسازی محتوا و توجه به کاربران بومی میپردازد. به طور مثال وقتی شما روی کلمات کلیدی «انتخاب بهترین هتل» کار میکنید باید به دنبال جذب مخاطبان جهانی باشید و ممکن است یک مخاطب از هر نقطه دنیا به دنبال یافتن ویژگیهای بهترین هتل باشد.
اما زمانی که روی کلمه «بهترین هتلهای تهران» کار میکنید، قصد دارید مخاطبانی که به دنبال اطلاعات بهترین هتلهای تهران هستند را به سایت خود هدایت کنید. درمورد کلمات کلیدی اول، شما باید از سئوی گلوبال استفاده کنید اما در مورد دوم سئوی لوکال پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.
همچنین برای بهره مندی از مزایای لوکال سئو میتوانید از فواید جستجوهای محلی (کلمات کلیدی مورد نیاز مخاطبین بومی)، تبلیغات محلی، استفاده از Google My Business برای بهینهسازی شناسه لیست محلی، استفاده از کلمات کلیدی محلی و بومی، گرفتن بک لینک از سایتهای مرتبط محلی و بومی بهرهمند شوید.
معمولا از لوکال سئو برای کسب و کارهای بومی و محلی استفاده میشود در حالی که سئوی گلوبال چهره عمومیتر و جهانیتری دارد و مخاطبان بیشتری را در بر میگیرد.
یک مسئله مهم وجود دارد و آنعدم امکان تفکیک سئوی محلی و سئوی گلوبال است. در هر صورت مقداری همپوشانی بین این دو مدل استراتژی بهینهسازی وجود دارد. در نهایت تلاشهای شما برای دستیابی به سئوی لوکال شما را به بسیاری از سرفصلهای سئوی گلوبال میرساند. البته برعکس این مسئله نیز صادق است.
برای این که وب سایت شما بتواند مخاطبین هدف را چه به صورت مخاطبان بومی و چه مخاطبان عمومی جذب کند و ترافیک سایت بهتری داشته باشید نیاز است که سایت شما مطابق با الگوریتمهای موتورهای جستجو بهینهسازی شود که به این عمل سئو گفته میشود.
سئوی سایت ممکن است با توجه به موتورهای جستجوی بین المللی و نیاز مخاطبین عمومی از سراسر دنیا پیادهسازی شود که در این صورت به آن سئوی گلوبال گفته میشود. در مورد کسب و کارهای محلی و یا کسب و کارهایی که مخاطبین خاصی را هدف قرار میدهند با بومیسازی سئو و تمرکز روی مخاطبین خاصی که هدف وب سایت مورد نظر هستند، با اجرای لوکال سئو میتوان در صدر فهرست نتایج جستجوی موتورهای جستجو قرار گرفت.
سئوی لوکال و گلوبال در حالت کلی به صورت ادغام شده و مشترک عملکرد بهتری ارائه میدهند اما میتوان با تمرکز روی هریک از انواع سئوی یاد شده روند پیشرفت بهتر و پایدارتری را شاهد بود.
Similar suggested Posts
Comments
محتوای ارزشمندی بود احسنت
چقدر محتوای خوبی بود، خیلی زمان خوبی این مقاله رو خوندم استفاده کردم دستتون درد نکنه
Dear user What do you think about this article?