آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی چیست؟ چک لیست کامل

نویسنده: تیم نیواد
به‌روزرسانی: 06 / 06 / 1402
5/5 - (2 امتیاز)

همان‌طور که از نامش نیز مشخص شده، آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی به برخی از فرایندهای فنی و تکنیکی اطلاق می‌گردد که در ساخت یک وب سایت باید به آن‌ها دقت و توجه کافی داشته باشید. سئوی تکنیکال از نظر موتورهای جستجو بسیار با اهمیت است. چراکه به افزایش سرعت یک سایت، فهم بهتر محتوای آن توسط ربات‌های جستجوگر و .. کمک می‌کند.

در این مقاله قصد داریم به طور کامل به این پرسش پاسخ دهیم که سئو تکنیکال یا سئو فنی ( Technical SEO ) چیست و سپس چک لیست طلایی ۱۷ مرحله‌ای لازم برای این فرایند را معرفی کرده و توضیح دهیم. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات در این زمینه هستید و یا تمایل دارید به زودی این فرایندها را بر روی وبسایت خود پیاده سازی و اجرا کنید با ما همراه باشید.

سئو تکنیکال یا سئو فنی چیست ؟

در مباحث مربوط به بهینه سازی وب سایت‌ها برای موتورهای جستجو و یا همان سئو، با عبارات و اصطلاحات و راهکارهای زیادی مواجه شده و یا با مباحثی از قبیل تحقیق در کلمات کلیدی، نوشتن توضیحات متا، بک لینک … برخورد کرده و با آن‌ها سروکار پیدا می‌کنیم. سازندگان وب سایت‌ها از تمامی این تکنیک‌ها و روش‌ها استفاده می‌کنند تا رتبه وب سایت خود را در نتایج موتورهای جستجو ارتقا دهند.

یکی از مهمترین این روش‌ها و فنون، آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی است که به عوامل و آیتم‌هایی باز می‌گردد که در پشت صحنه واقع شده‌اند. این عناصر و عوامل نقش بسیار موثری در افزایش بازدید از یک وب سایت دارند و به بهینه سازی جنبه‌های فنی یک سایت نیز کمک می‌کنند .

چک لیست طلایی ۱۷ مرحله‌ای سئو تکنیکال یا سئو فنی

اگر می‌خواهید سئو وب سایت خود را از لحاظ فنی و تکنیکی بررسی کنید باید ۱۷ گام را پشت سر بگذارید و در هر کدام از این مراحل به عملیات خاصی اقدام نمایید تا در نهایت به هدف مدنظر خود دست یابید. در ادامه به شرح مختصر هر کدام از این مراحل پرداخته‌ایم.

مرحله اول: انتخاب دامنه اصلی وب سایت

اولین گامی که باید در سئوی تکنیکی و فنی وب سایت خود بردارید انتخاب دامنه اصلی سایت است. این دامنه را باید به همراه پیشوند اصلی و پروتکل‌های امنیتی در نظر بگیرید. همان‌طور که می‌دانید وب سایت شما می‌تواند به اشکال متنوعی در سطح وب به نمایش درآید.

از جمله اشکال نمایش وب سایت در سطح وب می‌توان به همراه شدن آن با www اشاره کرد و یا Http و … را نام برد. نکته مهمی که باید در این زمینه به آن دقت داشته باشید این است که موتور جستجوی گوگل تمامی وب سایت‌ها را با استفاده از کد url آن‌ها مورد شناسایی قرار می‌دهد.

بدون اینکه شکل و یا محتوای آن‌ها را در نظر بگیرد. پس اگر شما یک دامنه اصلی برای وب سایت خود در نظر نگرفته باشید این امکان وجود دارد که گوگل آدرس‌های سایت شما را با عنوان یک سایت تکراری و یا دارای محتوای تکراری ارزیابی و بررسی کند.

دقت کنید که از URL های فارسی استفاده نکنید. همچنین سعی کنید همیشه ساختار مناسبی از کلمات را برای سایت خود در نظر بگیرید که در وهله اول کاربر راحت تر باشد و در اولویت های بعدی برای لینک سازی، رتبه بندی صفحات و … مشکلات کمتری ایجاد شود.

مرحله دوم: فعال کردن SSL

دومین مرحله آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی برقراری امنیت سایت از طریق SSl است.

در پروسه بررسی سایت و بحث آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی، فعال بودن SSL بسیار مهم و تاثیر گذار است. HTTPS واقعا پروتکل امن تری نسبت به HTTP است و امنیت سایت برای گوگل بسیار اهمیت دارد.

همان‌طور که می‌دانید موتور جستجوی گوگل حساسیت بسیار بالایی به امنیت اطلاعات کاربران و حفظ حریم خصوصی آن‌ها دارد. در واقع وب سایت‌های سئو شده از نظر فنی، آن‌هایی هستند که امنیت بالاتری دارند.

توجه به امنیت یک وب سایت در واقع احترام به حریم خصوصی کاربران شما بوده و لذا یکی از مهم‌ترین ملزومات برای وب سایت شما داشتن SSL در آدرس سایت است. اگر این عنصر را فعال نکنید ممکن است کاربران در بدو ورود به وب سایت شما با هشدار سایت نا امن روبرو شوند.

از طریق فعال کردن این پروتکل، آدرس سایت شما به Https تغییر کرده و نیاز به پرداخت هزینه‌ای هم دارد. هر چند برای افزایش امنیت وب سایت و احترام به حریم خصوصی کاربران می‌توانید از روش‌ها و تکنیک‌های دیگری هم کمک بگیرید. اما با این حال یکی از مهمترین و بهترین این اقدامات استفاده از Https است.

نکته: اکثر ارائه دهنده های میزبانی سایت، به شما SSL رایگان میدهند اما پیشنهاد میشود حتما برای امنیت بیشتر از SSL های پولی استفاده کنید.

با استفاده از این عنصر به این اطمینان دست پیدا خواهید کرد که هیچ فردی نمی‌تواند به اطلاعات رد و بدل شده میان وب سایت و مرورگر دسترسی داشته باشد و لذا اگر افراد و کاربران در وب سایت شما وارد حساب کاربری خود شوند اطلاعات مربوط به حسابشان به طور کامل حفظ و محفوظ خواهد ماند و احتمال هک شدن و یا افشا شدن اطلاعات خصوصی آن‌ها نیز کاهش بسیار شدیدی پیدا خواهد کرد.

برای اینکه بتوانید این کد را به اجرا در بیاورید باید حتماً گواهی SSL در اختیار داشته باشید .

مرحله سوم: معرفی وب سایت به گوگل

برای این که به این اطمینان دست پیدا کنید که موتور جستجوی گوگل قادر به بررسی وب سایت شما است و یا ربات‌های موتور جستجو توان و امکان بررسی صفحات و فهرست بندی آن‌ها را دارند باید وب سایت خود را به گوگل معرفی کنید. برای انجام این فرایند باید به بخش تنظیمات وردپرس مراجعه کرده و به قسمت تنظیمات خواندن سر بزنید و اجازه ایندکس سایت را صادر نمایید .

مرحله چهارم: افزایش سرعت وب سایت

همان‌طور که می‌دانید کاربران امروزی مدت زمان زیادی را برای بارگذاری صفحات یک وب سایت تلف نمی‌کنند و تمایل دارند با سرعت بالا و در مدت زمان محدود به محتوای مورد نظرشان دسترسی داشته باشند. علاوه بر کاربران، موضوع سرعت یک وب سایت برای موتورهای جستجو نیز نکته بسیار حائز اهمیتی است.

چراکه یکی از مهمترین عوامل اثرگذار بر سئوی یک وب سایت سرعت آن است. در حقیقت اگر شما تمامی فاکتورهای مورد نیاز بهینه سازی وب سایت خود برای موتورهای جستجو را به خوبی انجام داده باشید اما وب سایت شما از سرعت بسیار کمی برخوردار شده باشد باز هم رتبه و نتایج خوبی به دست نخواهید آورد.

چرا که سرعت‌های پایین باعث می‌شوند که کاربران از عملکرد شما رضایت کافی نداشته و با سرعتی بالا از وب سایت خارج شوند.

مرحله پنجم: فعال کردن سایت مپ  XML

سایت مپ به طور کلی به فایلی گفته می‌شود که قادر است لینک تمامی صفحات وب سایت شما را در خود ذخیره سازی کرده و از آن‌ها نگهداری کند.

در این صورت روبات‌های موتور جستجو نیز این امکان را به دست می‌آورند که با بررسی آن و در مدت زمانی بسیار کوتاه به تمامی صفحات وب سایت شما دسترسی داشته باشند و یا برای ایندکس آن‌ها با دشواری‌های کمتری مواجه شوند.

اگر سایت مپ را فعال کنید به افزایش سرعت ایندکس توسط ربات‌های موتور جستجو نیز کمک خواهید کرد. سایت مپ xml در حقیقت فهرستی از صفحات وب سایت شما را به نمایش در می‌آورد و نقشه راه سایت را به موتورهای جستجو نشان می‌دهد.

با استفاده از این نقشه به این اطمینان دست پیدا خواهید کرد که موتورهای جستجو هیچ کدام از بخش‌های محتوای شما را از دست نداده و به بررسی تمامی بخش‌های آن اقدام کرده‌اند.

مرحله ششم: افزایش اعتبار آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی

بسیاری از کاربران تمایل دارند به این‌ اطمینان دست پیدا کنند که اعتبار و جایگاه سایت آن‌ها از همین ابتدای کار و در آغاز راه اندازی از نظر موتور جستجوی گوگل کاهش پیدا نکرده است. برای این کار باید در ابتدا مطمئن شوید که در هیچ کدام از صفحات وب سایت شما محتوای کپی شده و یا تکراری وجود نداشته و یا صفحات شما کم محتوا و یا با محتوای بی ارزش نیستند.

اگر احساس می‌کنید برخی از صفحات وب سایت‌تان از محتوای کم ارزش بهره برده سعی کنید آن‌ها را حذف نمایید. در حقیقت محتوای کپی شده چه در خود وب سایت شما باشد و چه از وب سایت‌های دیگر کپی شده باشد، به گیج و سر در گم شدن موتورهای جستجو کمک خواهد کرد.

بالابردن اعتبار تکنیکال سایت برای بهبود سئو تکنیکال یا سئو فنی

اگر موتورهای جستجو با چنین صفحاتی مواجه شوند تشخیص نخواهند داد که باید به کدام صفحه امتیاز و یا رتبه برتری ارائه دهند. به همین دلیل ممکن است صفحات با محتوای کپی و یا محتوای مشابه را پایین تر از دیگر صفحات به نمایش درآورند.

در برخی از مواقع شما نمی‌دانید که محتوای کپی شده در وبسایت خود دارید. برای نمونه ممکن است به دلیل وجود برخی از اشکالات فنی و یا تکنیکی یکی از محتواهای سایت شما با دو url مختلف به نمایش در آمده باشد.

ممکن است که این شکل محتوا در تجارب کاربری مخاطبان وب سایت تاثیر چندانی به وجود نیاورد. اما موتورهای جستجو پس از کشف و شناسایی و مواجهه با آن به جریمه شما اقدام خواهند نمود .

مرحله هفتم: توجه دقیق و کافی به url ها

بسیاری از کاربران در فرایند طراحی یک وب سایت و بررسی سئو تکنیکال آن به آدرس صفحات وب و url ها توجه کافی ندارند. عدم توجه به این موضوع سبب می‌شود که تجربه کاربری کاهش پیدا کرده و از سوی دیگر سئو وب سایت شما نیز با کاهش مواجه شود. همچنین برخی از آنها ممکن است آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی را دنبال نکرده باشند و در چنین موقعیتی برای طراحی وبسایت خود میتوانید از مشاوره سئو حرفه ای و تخصصی تیم نیواد استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر در بخش تماس با ما در ارتباط باشید.

بنابراین سعی اصلی شما بر این باشد که پیش از ایجاد و ساخت یک صفحه و یا اضافه کردن یک محتوای جدید به آن، وارد تنظیمات وردپرس شده و در بخش پیوند‌های یکتا گزینه نام نوشته را فعال نمایید. پس از آن برای ذخیره تنظیمات اقدام کنید .

مرحله هشتم: تنظیم ساختار وب سایت

همان‌طور که می‌دانید وبسایت‌ها از یک ساختار خطی به وجود نیامده‌اند. پس شما نمی‌توانید برای انجام سئو یا بهینه سازی هر کدام از کلمات در گوگل یک صفحه جداگانه به وجود آورید و یا با نگارش متن در آن به صفحه اول و نتایج برتر دست پیدا کنید.

برای انجام این کار بهتر است برخی از کلمات موجود در وب سایت خود را در صفحات به صورت دسته بندی شده سئو و یا بهینه کنید و سپس به تنظیم ساختار وب‌سایت خود دست بزنید. در این شرایط باید صفحات دسته بندی خود و همچنین برچسب‌ها را انتخاب کرده و آن‌ها را ایجاد کنید و یا صفحات مهم وب سایت خود را در بخش منو جای دهید.

همچنین توجه بیشتری به لینک‌های داخلی داشته باشید. نکته بسیار مهمی که باید در این گام به آن توجه کنید این است که یک وب سایت استاندارد به گونه‌ای طراحی شده و ساختار آن به شکلی انتخاب شده است که یک کاربر تنها با استفاده از چند کلیک و در کوتاه‌ترین مدت زمان و با صرف کمترین انرژی قادر به دسترسی به صفحه مورد نظر خود خواهد بود .

مرحله نهم: فایل ربات  Robot

فایل ربات به یک فایل کاملاً فنی و تخصصی گفته می‌شود که می توانید آن را در هاست وب سایت خود مشاهده کنید. این بخش دستورات بسیار مهمی را در بر گرفته است. دستوراتی که برای ربات‌های موتور جستجو صادر شده‌اند.

اگر به بخش تنظیمات وردپرس مراجعه کنید و تیک بررسی وب سایت را در آن فعال سازید یک کد در فایل ربات شکل خواهد گرفت. کدی که می‌تواند به ربات‌های موتور جستجو امکان و اجازه دهد تا به طور کامل وب سایت را بررسی کنند.

نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که در مورد سایت‌های طراحی شده با سیستم وردپرس نباید هیچ کاری در زمینه این فایل انجام دهید. چرا که در بیشتر قالب‌های این سیستم‌ها فایل روبات به صورت کاملا اتوماتیک وجود داشته و شما نیازی به این اقدامات نخواهید داشت .

مرحله دهم: برد کرامب در سایت و فعال سازی آن

برد کرامب با عنوان نان ریزه معروف و شناخته شده است و منظور از آن لینک‌های موجود در بالای هر صفحه از وب سایت هستند. لینک‌هایی که به کاربران اطلاع می‌دهند که اکنون و به طور دقیق در کدام صفحه و یا بخش از وب سایت مورد نظر خود قرار گرفته‌اند.

اگر این گزینه را فعال کنید نقش بسیار موثری در افزایش و بهینه سازی سئو تکنیکال سایت خود خواهید داشت. یکی از مهم ترین بخش های آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی، اصول راه اندازی Breadcrumb میباشد که تاثیر به سزایی در افزایش رتبه صفحات دارد. از سوی دیگر با فعال کردن برد کرامب به تجربه بسیار مناسبتر کاربران وب سایت خود نیز مدد خواهید رساند.

برد کرامب چیست؟ فعال سازی برد کرامب در سایت چگونه است؟
همچنین و با به وجود آوردن لینک‌های داخلی به ربات‌های موتور جستجو این امکان را می‌دهید که به راحتی و به شیوه‌ای مناسب‌تر وارد صفحات مختلف وب سایت شده و به محتواهای آن دسترسی راحت‌تری داشته باشند. برد کرامب‌ها از انواع و اقسام مختلفی برخوردار شده و تنها یک نوع خاص نیستند.

از سوی دیگر برای فعال‌ سازی این گزینه در سیستم‌های وردپرس می‌توانید از چندین افزونه استفاده کرده و از آن‌ها کمک بگیرید. از جمله این افزونه‌ها می توان به افزونه یوآست سئو و افزونه برد کرامب اشاره کرد .

مرحله یازدهم: نو ایندکس صفحات نامربوط در وب سایت

از طریق این فرایند یعنی نو ایندکس صفحات نامربوط به ربات‌های موتور جستجوی گوگل این فرمان را صادر می‌کنید که این صفحات را مورد ارزیابی قرار نداده و به بررسی آن‌ها اقدام نکنند و یا به ایندکس آن صفحات دست نزنند.

از جمله این صفحات می‌توان به صفحه خرید محصول، فاکتور خرید، صفحه ورود و .. اشاره کرد. نو ایندکس کردن با کمک و استفاده از افزونه‌هایی از قبیل یوآست و یا افزونه رنک مث اتفاق می‌افتد.

لازم است به این نکته توجه داشته باشید که در تمامی وبسایت‌ها وجود برخی از صفحات ضروری بوده اما با این حال نو ایندکس بودن آن‌ها بهتر و مناسب‌تر است.

مرحله دوازدهم: بررسی قابلیت ریسپانسیو وب سایت

ریسپانسیو بودن و یا واکنش گرایی یک وب سایت سهم و نقش بسیار موثری در تکنیکال سئوی آن بر عهده دارد. این قابلیت به این معنا است که صفحات وب سایت شما می‌توانند در دیگر صفحات نمایشی و هوشمند نیز به راحتی به نمایش درآیند. از جمله این صفحات می‌توان به رایانه، لپ تاپ، تبلت، موبایل‌های هوشمند و … اشاره کرد.

نکته قابل توجه این است که بیشتر قالب‌های وردپرسی به صورت ریسپانسیو طراحی شده‌اند و امکان نمایش در دیگر صفحات و ابزارهای دیجیتال را دارند. اما اگر تمایل دارید در این مورد به اطمینان کافی دست یابید می‌توانید از برخی از ابزارها از قبیل ابزار موبایل فرندلی گوگل استفاده کرده و با کمک آن بهینه بودن وب سایت خود را از نظر فنی و از دیدگاه گوگل بررسی و ارزیابی نمایید .

مرحله سیزدهم: اسکیما گذاری وب‌سایت

اسکیما به برخی از کدهای نشانه گذاری گفته می‌شود. کدهایی که در میان نشانه‌های قالب جای گرفته و می‌توانند به ربات‌های موتور جستجو اطلاع دهند که هر کدام از صفحات وب سایت شما از چه نوعی برخوردار شده است.

از طریق این اطلاعات و با ارائه این توضیحات توسط کدهای اسکیما، وب سایت و صفحات شما توسط ربات‌ها بهتر شناخته خواهند شد. از سوی دیگر تکنیکال سئوی آن نیز با افزایش بسیار بیشتری مواجه می‌شود.

با این حال فرآیند اسکیما گذاری برای یک وبسایت یک فعالیت ضروری برای بهینه سازی آن شناخته نمی‌شود. اما به دلیل نقش و تاثیر بسیار بالای آن بهتر است این فرایند را نیز انجام دهید .

مرحله چهاردهم: توجه به خطاهای سرچ کنسول

از آنجایی که سرچ کنسول اطلاعات بسیار زیادی را در زمینه وب سایت در اختیار شما قرار خواهد داد و یا خطاهای داخلی را به راحتی به شما گوشزد خواهد کرد پس توجه به آن اهمیت بسیار ویژه‌ای دارد.

این خطاها در حالت معمول یا در حوزه سرعت یک وب سایت بوده و یا به صفحاتی اشاره دارند که در زمینه ایندکس شدن با اشکالاتی مواجه هستند و یا با خطاهای ۴۰۴ روبرو شده‌اند. پس لازم است در برخی از مواقع به این بخش وارد شده و خطاهای ارائه شده در بخش coverage و یا این enhancements را مورد مطالعه و بررسی قرار دهید .

مرحله پانزدهم: حذف صفحات ۴۰۴ از وب سایت

این مسئله زمانی پیش می‌آید که شما برخی از صفحات را از وب سایت خود حذف کرده باشید. یعنی در ابتدا صفحه‌ای را برای وب سایت خود تدارک دیده و پس از آن بنا به دلایلی آن صفحه را از ساختار وب پاک کرده‌اید. با این اقدام آدرس صفحه مد نظر شما هم به یک صفحه ۴۰۴ تبدیل شده است.

خطای 404 ارورهای 404 پیج

وجود چنین صفحه‌ای ضربات زیادی به تکنیکال سئو وب سایت شما وارد خواهد ساخت. پس باید به طور حتم آن را حذف نموده و یا از امکان ریدایرکت کردن آن بهره مند شوید. اگر این آدرس‌ها و صفحات را ریدایرکت کنید، ربات‌های موتورهای جستجو و از سوی دیگر کاربران شما که تمایل به ورود به این صفحه و یا آدرس را دارند، به شیوه‌ای کاملا خودکار به صفحه مورد نظر هدایت خواهند شد.

برای اجرای این فرآیند مربوط به تکنیکال سئوی وب سایت می‌توانید از افزونه‌های زیادی کمک بگیرید. از جمله این افزونه‌ها می‌توان به افزونه سئو یوآست و یا رنک مث اشاره کرد. حتی می‌توانید از افزونه‌های تخصصی ریدایرکت نیز کمک بگیرید .

مرحله شانزدهم: توجه به ساختار تگ‌های اچ

یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر تکنیکال سئو و یا سئوی فنی یک وب سایت تگ‌های اچ هستند که به آن‌ها heading  نیز گفته می‌شود. این تگ‌ها در محتوای صفحات یک وب سایت مورد استفاده قرار می‌گیرند. در واقع تمامی عناوین و سر تیترهای موجود در محتواهای یک وب سایت با کمک و استفاده از تگ‌های اچ به نگارش در می‌آیند.

برای اینکه به این اطمینان دست پیدا کنید که توجه کافی به ساختار تگ‌های اچ در صفحات وب سایت خود داشته‌اید بهتر است به بررسی تمامی صفحات اقدام کنید و مطمئن شوید که در تمامی آن‌ها تگ اچ تنها یک بار مورد استفاده قرار گرفته است.

ممکن است در برخی از قالب‌ها این تگ حذف شده و یا چندین بار تکرار شده باشد. در چنین وضعیتی به طور حتم قدرت سئو سایت و صفحه شما کاهش پیدا خواهد کرد و این موضوع به هیچ عنوان به نفع وب سایت شما نیست .

مرحله هفدهم: آمپ amp کردن صفحات

آخرین مرحله و هفدهمین گام بسیار مهمی که باید در راستای بهینه سازی فنی و یا تکنیکال وب سایت خود بردارید، آمپ کردن صفحات است. با استفاده از این فرایند در واقع شما یک صفحه را در دیتابیس موتور جستجوی گوگل ذخیره سازی و نگهداری می‌کنید.

پس کاربرانی که با استفاده از موبایل‌های هوشمند خود تمایل به سر زدن به وب سایت شما را دارند بعد از مشاهده آن در نتایج گوگل و تنها با یک کلیک بر روی آن در مدت زمانی بسیار کوتاه و چیزی در حدود یک ثانیه به سایت وارد شده و به صفحه شما دسترسی پیدا خواهند کرد.

نکته مهمی که باید به آن دقت داشته باشید این است که اجرای این فرایند و یا پیاده سازی آمپ، ضرورت نداشته و لذا شما می‌توانید به این اقدام دست نزنید. اما با این حال نقش و سهم قابل توجهی در افزایش سئوی سایت شما داشته و از سوی دیگر به تجربه کاربری بسیار مثبتی هم کمک می‌کند.

نکته دیگر این است که شما نمی‌توانید آمپ کردن را بر روی تمامی صفحات پیاده سازی و اجرا کنید. برای نمونه بعضی از صفحات از قبیل صفحات خرید از دکمه‌های زبان js برخوردار شده‌اند. اگر به آمپ کردن این صفحات اقدام کنید ممکن است برخی از قابلیت‌های خود را از دست بدهند.

 

نظرات

  • عکس فرهاد بابایی
    فرهاد بابایی تاریخ ۰۶ شهریور ۱۴۰۲

    سلام، مرسی از محتواتون واقعا لذت بردم از این اموزش آموزش سئو تکنیکال یا سئو فنی رو خیلی توی این مقاله درک کردم دست مریزاد

    پاسخ تایید شده
    • عکس پیمان نادری
      پیمان نادری تاریخ ۲۰ شهریور ۱۴۰۲

      مرسی از نگاه زیبای شما :)

      پاسخ تایید شده
  • عکس محسن قدسی
    محسن قدسی تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

    میشه یه مطلب درباره تقسیم وظایف کارشناسان سئو هم بذارید؟

    پاسخ تایید شده
    • عکس تیم نیواد
      تیم نیواد تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

      بله حتما در سایت قرار خواهد گرفت. ممنون از نظرتون

      پاسخ تایید شده

کاربر عزیز نظر شما در مورد این مقاله چیست؟